SATTWA КРЕМ ЗА ДЕН СО КОЛАГЕН

55ml

Наменет за секојдневна нега и заштита на кожата во текот на денот. Содржи колаген и Д-пантенол кои ја одржуваат рамнотежата во кожата, ја надоместуваат потребната влажност, ја потхрануваат, ја штитат кожата и ја подобрува нејзината еластичност. Кремот служи како добра подлога за шминка.