SATTWA КРЕМ ПРОТИВ БРЧКИ

20ml

Високвалитетен препарат наменет за интензивна нега во пределот околу очите, како и на други места критични за создавање брчки (врат и деколте). Миксот на витамините А и Е, маслото од авокадо и специјално избраните емолиенти, позитивно дејствуваат и се дерматолошки благопријатни за кожата и очите.