SATTWA парфем Nirvana

50ml тоалетна вода

Ексклузивен парфем кој се одликува со опојност на егзотичните мириси: ирис, амбра и тубероза.Ќе ве понесе за миг во просторот исполнет со хармонија од миризбата на цветови и плодови која пленува засекогаш.