Зелен чај со арома на мед и лимон

За љубителите на класиката

Популарното дуо од мед и лимон, вметнато во прегратките на ливчињата на зелениот чај, создава чудесно вкусна и ароматична напивка. Особено се вклопува во миговите на нежност, кои оставаат незаборавни спомени.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2 g чајна мешавина.