Чај од маточина

Чајот од маточина има исклучително пријатен мирис на лимон и свеж вкус.

Листот од маточина придонесува за нормално когнитивно и ментално здравје, има релаксирачки ефект и придонесува за квалитетен и за мирен сон. Ги поддржува дигестијата и нормалното функционирање на системот за варење и придонесува за здрав циркулаторен систем.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата, а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

Достапен е во филтер–кесички – 20 х 1,5 g.