ХЕЛИКО МИКС

Чајна мешавина која помага за олеснување на желудочните тегоби

Билната мешавина од мајчина душичка, ајдучка трева, оригано, подабиче, од лист од нане, лист од жалфија, пелин, лист од подбел, од корен од глуварче, корен од коприва, корен од линцура и од корен од срце-трева придонесува за нормална функција на дигестивниот систем.

Свежо приготвениот чај се пие трипати на ден, половина час пред секој оброк, незасладен. Доколку не е поинаку препишано, се препорачува долготрајно користење на чајот.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата, а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

Секое пакување содржи 100 g од чајната мешавина.