Имуно Zn - Чајна мешавина со додаден цинк

ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ ВЕРУВААТ ВО МОЌТА НА ПРИРОДАТА

Имуно-чајот на Good Nature претставува микс од грижливо одбрани билки во комбинација со цинк за дневна поддршка на вашиот имунолошки систем.

Цветот од бозел, плодот од шипка и листот од коприва придонесуваат за природна одбрана на телото и за нормална функција на имунолошкиот систем. Цинкот е моќен минерал, чие присуство во вашиот организам е неопходно за секојдневно нормално функционирање. Тој го поддржува имунолошкиот систем и ги заштитува клетките од оксидативен стрес. Оваа билна мешавина содржи цвет од бозел (35 %), лист од нане, плод од шипка (20 %), лист од коприва (10 %) и природна арома (содржи цинк цитрат дихидрат).

Цветот од бозел, плодот од шипка и листот од коприва придонесуваат за природна одбрана на телото и за нормална функција на имунолошкиот систем. Цинкот е моќен минерал, чие присуство во вашиот организам е неопходно за секојдневно нормално функционирање. Тој го поддржува имунолошкиот систем и ги заштитува клетките од оксидативен стрес. Оваа билна мешавина содржи цвет од бозел (35 %), лист од нане, плод од шипка (20 %), лист од коприва (10 %) и природна арома (содржи цинк цитрат дихидрат).

Овој чај може да го консумирате како топол напиток или со додавање коцки мраз да го приготвите како ваше дневно ладно освежување.

Начинот на приготвување може да го најдете на самото пакување.

Не содржи кофеин!

Со шолја чај Good Nature одржувајте го својот имунитет!