Чај од коприва

На прв поглед непријателски настроена, копривата изобилува со витамини, минерали, хлорофил и со соли на железо. Свој придонес има дадено за време на Втората светска војна кога, поради недостаток на храна, супата од коприва била користена како главен извор на нутриенти.

Чајот од коприва е одличен избор за оние што веруваат во моќта на природата!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g лист од коприва.