ЧАЈ ЗА ДОБРА НОЌ

Шолја чај за добар крај на денот

Чај со кој телото ќе се опушти по успешниот ден, а ноќта ќе добие смирена димензија. Ароматичната комбинација на цвет од камилица, лист од нане, плод од сладок анасон и на лаванда ја намалува тензичноста од стресното секојдневие. Препорачуваме да се консумира во текот на вечерните часови. Со својот единствен и благопријатен вкус, чајната мешавина ѝ дава вистинска смисла на мислата „за добра ноќ“.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2 g чајна мешавина.