Масло за сончање Black up СПФ 50

150ml

Содржи комбинација на УВА- и УВБ-филтри и витамин Е. Маслото за сончање со СПФ 50 овозможува висока заштита на кожата во текот на сончањето.

Во комплексната формула е имплементирана комбинацијата на хемиски филтри УВА + УВБ + УВА/Б, меѓу кои и најефикасниот достапен хемиски филтер со широк спектар на дејство според европската легислатива.

Маслото содржи витамин Е и состојки кои обезбедуваат целосна нега и кадифесто пријатно чувство на кожата при допир.

  • Дерматолошки тестиран.
  • Наменет е за сите типови кожа.
  • Брзо се апсорбира и не ја мрси кожата и облеката.
  • Водоотпорен.

 Начин на употреба: Се нанесува повеќе пати во текот на сончањето.