Кантарион

Органскиот кантарион е избор за оние што веруваат во моќта на природата и во едноставните решенија за човекот.

Како најдобро да го доживеете чајот? Дефинитивно се препорачува да се пие навечер, засладен со малку мед.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g од надземниот дел на кантарионот.