SATTWA парфем My verity

50ml тоалетна вода

Инспириран од свежината на зеленото јаболко преплетено со цветни ноти од јасмин и бела ружа нуди пријатно чувство на спокојство и задоволство. Заводливиот, нежен и неодолив мирис остава пријатни акорди кои ќе ги маѓепсаат вашите сетила.