Becutan капсули за перење бебешка облека


Капсулите на Becutan за перење бебешка облека претставуваат иновативна, концентрирана формулација со активни состојки кои ја отстрануваат нечистотијата од ткаенината, но истовремено исклучително нежна формулација на база на природен сапун. Капсулите не содржат иритирачки состојки како што се ензимите, конзервансите, боите или оптичките осветлувачи, кои се акумулираат на површината на измиената ткаенина и може да ја иритираат кожата на детето. Капсулите за перење Becutan се одлично решение за перење, како резултат на нивната содржина на концентриран течен детергент, кој е претходно измерен до правилната доза и ги прави навистина погодни и лесни за употреба.

Еколошки капсули без фосфати и без микропластика

Нежна формулација која се раствора во вода

Формулација погодна за новороденчиња (0+)

Достапност:

12pcs