Коприва

Со изразено силен вкус, за оние што го ценат дарот на природата.

Како најдобро да го доживеете чајот? Внимавајте да не ги оставите филтер-кесичките во вода подолго од препорачаното. Можете да додадете една лажичка мед и да исцедите свеж сок од половина лимон.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g лист од коприва.