GLOSS влажни марамчиња универзални

за чисти и сјајни површини, со антибактериско дејство

GLOSS влажните марамчиња универзални претставуваат современа алтернатива за едноставно одржување на хигиената во Вашиот дом.

Служат за брзо и лесно отстранување на секакви нечистотии и дамки од керамички, метални, пластични и од стаклени површини.

GLOSS влажните марамчиња универзални имаат потврдено антибактериско дејство.
Сјајот кој го оставаат на исчистената површина, дава ефект на блескава чистота, а пријатниот мирис го освежува Вашиот дом.

Gloss влажните универзални марамчиња со мирис на лимон достапни се во пакување од 72 парчиња.

Gloss влажните универзални марамчиња со мирис на портокал и ментол достапни се во пакување од 56 парчиња.

Начин на употреба:

Избришете ги валканите површини со марамчето. Кога марамчето ќе стане валкано или суво, веќе не е за употреба, и отстранете го во кантата за отпадоци.

По употреба рацете да се измијат со чиста вода.

GLOSS влажни марамчиња универзални - за чисти и сјајни површини, со антибактериско дејство.