Детска паста за запчиња


Becutan детската паста за заби со своите активни компоненти овозможува потполна хигиена и заштита на забите и усната празнина. Темелно и нежно ги отстранува наслагите од храна од детските запчиња. Благите абразиви се приспособени кон детската глеѓ. Ги штити забите од кариес. Има вкус на шумски јаготки.

Штити од кариес

Со вкус на шумски јаготки

Достапност:

50 ml.