Lola парфемска вода

50 ml

Заведувачка, провокативна мирисна нота од тонка со дрво од сандал, иланг - иланг, мошус, сончоглед и ванила.Извонредно привлечниот коктел од мирисни ноти дава совршено задоволство и релаксација за секоја жена, привлечна на свој начин.