HABANA колекција за мажи

Стабилен мирис со пријатна табак нота, која асоцира на миризба од најквалитетен тутун. Ја смирува и ја негува кожата надразнета со бричење.

  • лосион по бричење 100 ml
  • крем за бричење 60 ml