Becutan во Светот на Биби - крем за сончање СПФ50


Becutan кремот за сончање со СПФ 50, сега достапен во ново пакување, за сите најмалечки вљубеници во Светот на Биби!

Овој производ обезбедува сигурна заштита од УВ зраците и содржи УВА + УВБ минерални филтри кои на површината на кожата прават тенок заштитен слој кој физички ги рефлектира и одбива УВ зраците и не дозволуваат нивна апсорпција во кожата.

Покрај заштитата од штетното влијание на сончевите зраци, овој производ, истовремено ја негува детската кожа.

Маслиново масло, ја хидрира кожата и дејствува против појава на црвенило;

Екстракт од камилица, ја штити кожата од иритации, има антибактериско дејство и смирува евентуална појава на црвенило;

Витамин Е, ја одржува нормалната влажност на детската кожа и ја прави мека и еластична. Делува и како антиоксиданс односно спречува делување на слободните радикали.

Достапност:

7pcs