SATTWA КРЕМ СО ВИТАМИН Ц

55ml

За сјајна, затегната и интензивно ревитализирана кожа.

Вградениот витамин Ц дејствува неколкукратно:

  • врши заштита и ревитализација на клетките на кожата;
  • ја белее кожата (помага кај т.н. старечка пигментација);
  • го активира создавањето на колагенот и ја зголемува еластичноста на кожата.

Наменет е за сите типови кожа подложна на стресни состојби предизвикани од замор, никотин, аерозагадување, сонце и др.