SATTWA МЛЕКО ЗА ЧИСТЕЊЕ СО КОЛАГЕН

150ml

Благо и темелно ја чисти кожата не оштетувајќи ја нејзината природна заштитна обвивка. Содржината на колаген и Д-пантенол позитивно влијае на хидрофилниот баланс на кожата, ја прочистува и омекнува. Се користи и како ефикасно средство за отстранување шминка.