Becutan масло за нега на детска кожа


Becutan маслото е идеално за нега и заштита на бебешката кожа, но и за секојдневна масажа која е од големо значење за севкупниот развој на бебето. Допирот е единственото сетило кај бебињата потполно развиено уште од самото раѓање, тоа е првиот говор кој ќе може да го разбере Вашето бебе. Милувајте го, истовремено негувајќи го. Тоа ги штити и негува осетливите делови лесно подложни на надразнување и црвенило, ги омекнува тврдите наслаги на главата кај новореденчињата и го овозможува нивното лесно отстранување. Becutan маслото ја штити кожата на бебето од исушување, одржувајќи ја мека и свиленкаста. Не содржи парабени.

Редовно масирајте го Вашето бебе:

го зголемува имунитетот;

го поттикнува дигестивниот систем;

ја поттикнува ориентацијата и моториката;

масажата ве зближува!

не содржи парабени;

погоден за секојдневна масажа која е важна за севкупниот развој на бебето.

Достапност:

200 мл