Becutan детски сапун со бадемово масло и со екстракт од овес

90g

Детскиот сапун Becutan со бадемово масло и со екстракт од овес нежно ја чисти и истовремено ја негува кожата. Содржи внимателно избрана комбинација на состојки со природно потекло кои придонесуваат за хидратација, ја регулира влажноста на кожата и ги подобрува нејзиниот изглед и функција. Маслото од бадем кое е богато со витамини А, Е и D помага во одржување на нормалната влажноста на кожата, додека екстракт од овес има изразено анти-воспалително дејство при што помага за заштита на кожата од појава на иритации.

Темелно ја чисти и негува детската кожа не предизвикувајќи иритација на очите. Има pH вредност прилагодена кон потребите на чувствителната кожа, не содржи парабени.