SATTWA РЕГЕНЕРАТИВЕН КРЕМ ЗА НОЌ

55ml

Богат хранлив крем кој и помага на кожата да ја задржи потребната влага додека организмот се одмора и да ја подобри интеграцијата на колагенот во структурата на кожата. Содржи колаген, еластин, витамин Е, Д-пантенол, масло од авокадо кои ги регенерираат клетките и на кожата и го враќаат тоа што го изгубила во текот на денот.