Чај од мајчина душица

Неизоставен дел од нашата традиција е чајот од мајчина душичка, а медитеранската кујна, пак, не може да се замисли без неа.

Денес таа е столб на секоја семејна аптека. Поради изобилството од етерични масла, опојниот мирис на мајчината душичка може да се почувствува во шолја топол чај и е нешто на што тешко можете да му одолеете. Вкусете го чајот Good Nature од мајчина душичка за да се уверите во тоа!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g од надземниот дел на мајчината душичка.