Becutan пакување влажни марамчиња со камилица

20/1, 27/1, 72/1, 2x64/1, 3x64/1, 4x72/1

Becutan влажните марамчиња содржат хидратантен лосион со екстракт од камилица кој ја штити кожата од појава на иритации, го смирува црвенилото и го оневозможува неговото понатамошно ширење. На површината на кожата оставаат тенок заштитен слој кој ја негува и ја одржува кожата чиста и здрава. Имаат неутрална pH вредност и не содржат алкохол. Becutan влажните марамчиња покрај намената за нега на кожата во деловите покриени со пелена, се препорачуваат и за чистење на лицето и рачињата на бебето.

  • Не содржат парабени;
  • не содржат алкохол;
  • со избалансирана pH вредност блиска до pH вредноста на детската кожа;
  • дерматолошки тестирани;
  • за нега при секое повивање;
  • за чистење на лицето и рачињата на бебето;
  • се препорачува и за секојдневна употреба кај возрасни со чувствителна кожа