SATTWA ПОЛИВИТАМИНСКИ КРЕМ ЗА НОЌ

55ml

Висококвалитетен производ кој помага при регенерација на клетките. Комбинацијата на активни компоненти, витамините А, Е, и F, Д-пантенолот, маслото од пченични 'ркулци, интензивно ја хранат кожата во текот на ноќта, го обновуваат нејзиниот сјај, совршено го подобруваат тенот и ги намалуваат проширените порите.