Becutan тоалетен сапун

90g

Becutan детскиот сапун е благ и пријатно парфимиран. Темелно ја чисти и ја негува детската кожа, не предизвикувајќи печење на очите. Внимателно избалансираната pH вредност и оптималната количина глицерин, ја штитат кожата од сушење. Со редовна употреба на Becutan сапунот, кожата станува нежна и мека.

  • производот е дерматолошки и клинички тестиран
  • се препорачува за нега на чувствителна кожа кај сите возрасти
  • приспособена pH вредност