Becutan детски хидратантен крем

100ml, 200ml

Следејќи ги секојдневните потреби на најмалите, развиена е нова формулација на дестски хидратантен крем кој ја зајакнува заштитната функција на кожата и ја одржува нејзината влажност. Новиот Becutan детски хидратантен крем има особено блага формулација, приспособена кон потребите на чувствителната бебешка кожа и збогатена со богат комплекс од активни материи, како витамини А, Ц и Е, природни масла од маслинка, семки од грозје, соја, бадем и од сончоглед, а неговата лесна текстура овозможува брза апсорпција во кожата.

Производот не содржи парабени, алкохол и боја


Мека и нежна бебешка кожа во текот на целиот ден, блага формулација збогатена со богат комплекс на активни состојки и најпрепознатливиот мирис на детство – е совршената комбинација на Becutan детскиoт хидратантен крем.