Becutan детски крем

35ml, 50ml, 75ml, 100ml, 150ml

Содржи висококвалитетни и грижливо одбрани супстанции, кои обезбедуваат долготрајна заштита и интензивна нега на детската кожа по целото тело.

Неговиот состав е потполно приспособен и на потребите на најчувствителната бебешка кожа. Лесно се апсорбира, а благодарение на својата единствена, блага формулација, може повеќe пати да се нанесува без притоа да доведе до презаситување.

  • производот е клинички и дерматолошки тестиран
  • прикладен е за нега на сува и чувствителна кожа кај сите возрасти
  • има pH вредност приспособена на кожата