Кратекор

Чајна мешавина на лист и на цвет од глог, хибискус, маточина, шипка и на сладок анасон, која придонесува за регулирање на работата на срцето.

Приготвување: една филтер-кесичка се прелива со 200 ml зовриена вода и се остава да отстои 10 минути во покриен сад. Свежо приготвениот чај се пие трипати на ден.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата, а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

Достапен е во филтер–кесички – 20 х 1,5 g.