Becutan масло

200ml

Becutan маслото има pH вредност приспособена на потребите на чувствителната детска кожа. Тоа ги штити и негува осетливите делови подложни на надразнување и црвенило, ги омекнува тврдите наслаги од главата на бебето и го олеснува нивното отстранување. Becutan маслото ја штити кожата на бебето од исушување, одржувајќи ја мека и свиленкаста.

  • производот е клинички и дерматолошки тестиран и развиен во соработка со дерматолози и со педијатри
  • прикладен е и за третирање на деловите од телото на идните мајки, подложни на појава на стрии во текот на бременоста