Becutan хидратантно млеко за тело

200ml / 400ml

Becutan млекото за тело е збогатено со состојки кои брзо ја рехидратираат детската кожа по капењето и ја урамнотежуваат нејзината влажноста.

pH вредноста на Becutan млекото е неутрална и е приспособена на потребите на чувствителната детска кожа, поради што овој производ овозможува интензивна нега, без да ја наруши pH вредноста на здравата детска кожа. Содржи единствена комбинација на високвалитетни супстанции, специјално формулирани да придонесат во јакнењето на одбранбениот механизам на кожата кај новороденчињата.

  • производот е клинички и дерматолошки тестиран
  • развиен во соработка со дерматолози и со педијатри
  • се препорачува и кај возрасни со чувствителна кожа