GLOSS влажни марамчиња

за чистење дрвени површини

Влажните марамчиња за чистење дрвени површини Gloss се со избалансирана формулација на површинско активни супстанции и силиконски масла, кои ефикасно ја отстрануваат нечистотијата, истовремено негувајќи и заштитувајќи ги дрвените површини во просториите.

Влажните марамчиња за дрвени површини Gloss се одличен избор за чистење дрвени и ламинатни подови бидејќи во својата формулација содржат мал процент на силиконско масло кое ги прави површините сјајни без да го остави подот лизгав

Gloss влажните марамчиња за кожни површини се достапни во пакување од 72 и 20 парчиња.