Gloss влажни марамчиња за подни површини

Gloss влажните марамчиња за подни површини овозможуваат брз и едноставен начин на одржување хигиена на подови изработени од керамика, порцелан, ламинат, дрво и други цврсти подни површини. Ефикасни се при отстранување на нечистотии и масни наслаги, и оставаат висок сјај на исчистената површина. Имаат докажано антибактериско дејство кое уништува 99.9% од бактериите.

Едно пакување од Gloss влажните марамчиња за подни површини содржи 20 влажни марамчиња. Тие се погодни за прицврстување на соодветен бришач за подови (џогер), иако марамчињата можат да се користат и за рачно бришење на подовите. По нивно користење, не е потребно дополнително плакнење со чиста вода ниту пребришување со сува крпа.

Едно пакување од Gloss влажните марамчиња за подни површини содржи 20 влажни марамчиња.