Сена микс

Листовите од сена и од кора на крушина придонесуваат за нормално празнење на цревната содржина. Цветот од камилица, плодот од сладок анасон и риганот придонесуваат за нормално варење на храната и за одржување нормална функција на цревата во системот за варење. Цветот од камилица, плодот од сладок анасон и риганот придонесуваат за нормално варење на храната. Цветот од камилица и плодот од сладок анасон имаат спазмолитичен ефект.

Се препорачува да се користи навечер, пред спиење, незасладен.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата, а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

Достапен е во филтер–кесички – 20 х 1,5 g, 100 g.