Medical течен сапун

400ml

Medical течниот антибактериски сапун содржи идеална комбинација на активни компоненти приспособени за хигиена и нега на рацете, притоа делувајќи антибактериски. Обезбедува долготрајна заштита и со сигурност ги уништува најчестите бактерии кои се среќаваат на кожата. Додатокот на глицерин врши длабинска хидрација на кожата, па со секојдневна употреба таа добива здрав и негуван изглед.

  • Содржи триклосан кој ги уништува бактериите и го спречува нивниот раст
  • Внимателно избалансираната pH врадност и оптималната количина глицерин, ја штитат кожата од сушење
  • Со пријатен мирис на зелено јаболко