Овошна чајна мешавина со арома на шумско овошје

Мешавина на плодови од јаболко, круша, на аронија, боровинка, шипка и на цветови од хибискус и од бозел. Вистинско уживање во вкусовите!

Чајот е освежителен, со сладок вкус, но и по малку остар, со мирис во кој се препознава изобилството на компоненти.

Се препорачува да се пие секогаш свежо приготвен, незасладен и во секое време од денот. Особено е пријатен во топлите летни денови, послужен врз неколку коцки мраз и со додаток на неколку резанки лимон.

Чајот Good Nature од шумско овошје ќе го освежи секој дел од вашето тело. Вдишете длабоко и уживајте во моментот Good Nature!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја по 2 g овошна чајна мешавина.