Becutan бебешки стапчиња за уши

Becutan бебешките стапчиња за уши се изработени од 100% памук и имаат специјално дизајниран облик прилагоден на анатомијата на бебешките уши, заради што нудат особено олеснување при нивната употреба.

Производот е достапен во пакување од 60 стапчиња.