Нане

Подготвен да ги поттикне вашите сетила за мирис и да ги открие тајните на етеричните масла, со кои е особено богат листот од ментол.

Како најдобро да го доживеете чајот? Оставете ги филтер-кесичките да отстојат десетина минути во врела вода, при што садот во кој го приготвувате чајот да остане покриен. Може да додадете и малку лимон.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g лист од нане.