Medical тоалетен сапун

100g

Благодарение на својата антибактериска формула и дејство, тоалетниот сапун Medical ефикасно ја отстранува нечистотијата, со што се овозможува комплетна хигиена и заштита на вашите раце. Додатокот на глицерин ја спречува дехидратацијата на кожата и и ја дава потребната влажност, со што таа станува мека и нежна. Мирисот е пријатен и дискретен, и освежува во текот на употребата. Дејствува ефикасно и со сигурност, ги уништува најчестите бактерии кои се среќаваат на кожата, а може да се причина за разни инфекции и заболувања.

  • Одличен антибактериски ефект
  • Содржи глицерин кој ја штити кожата од исушување
  • Микробиолошки тестиран