Becutan шампон за деца со камилица

200ml

Има исклучително блага формулација, збогатена со активни материи од природно потекло, целосно приспособена кон потребите на најчувствителната кожа и коса.

Камилицата нежно го негува темето, а Д - пантенолот и пченичните ‘ркулци ги обнововуваат клетките и го хранат коренот на влакното, а истовремено на косата и даваат природен свиленкаст сјај.

Темелно ги отстранува нечистотиите, ја омекнува косата и овозможува полесно расчешлување.

  • не предизвикува солзење
  • не содржи сапун
  • не содржи алкохол
  • производот е клинички и дерматолошки  тестиран
  • развиен е во соработка со дерматолози и со педијатри
  • поради неговата блага формула, се препорачува за често миење на косата кај сите возрасти