Слим микс

Чајната мешавина „Слим микс“ содржи кора од крушина, која придонесува за работата на цревата и за редовната столица. Коренот од глуварче и слаткиот корен придонесуваат за варење на храната. Мешавината содржи и корен од зајчев трн, цвет од камилица и плод од сладок анасон.

Се препорачува да се користи трипати на ден, по оброк, незасладен.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата.

Достапен е во филтер-кесички 20 х 1,5 g и во класично рефус пакување од 100 g.