BLACK UP МАСЛО ЗА ИНТЕНЗИВНО ПОТЕМНУВАЊЕ СО СПФ10

150ml

Бронзениот тен е најпосакуваниот изглед  во летниот период. Но, како да се дојде брзо до бронзен тен, а да се избегнат еритемите (црвенилата) и изгорениците? Маслото за интензивно потемнување BLACK UP со СПФ 10 нуди таква можност.

Комбинацијата на УВА- и УВБ-филтрите, маслото од орев и β-каротенот овозможуваат кожата во текот на сончањето побрзо да ја постигне убавата бронзена боја, без појава на изгореници и на црвенило.

  • Дерматолошки тестиран.
  • Наменет е за сите типови кожа, но не се препорачува за лица со светол тен чијашто кожа е лесно подложна на изгореници.
  • Водоотпорен.

 Начин на употреба: Маслото рамномерно се прска на кожата 10 минути пред сончање и по секое капење.