Чај од липа

Прекрасната липа е чуварот на мајските вечери кога мирисот на првите нејзини цветови ги опива шетачите. Негата на сетилата се должи на незаменливиот пријатен мирис и на карактеристично слаткиот вкус што го има чајот Good Nature од липа . Малите цветови од липа, спакувани во филтер-кесичка, се мал и неизбежен украс на секој семеен дом.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g цвет од липа.