Течен сапун за другарчињата на Биби


Сега секое другарче на Биби ќе може да има свој, сопствен течен сапун за миење рачиња. Течните сапуни на Becutan содржат внимателно одбрани површинско-активни состојки кои овозможуваат лесно отстранување на нечистотијата при секое миење на рацете. Воедно, овој дерматолошки тестиран производ е збогатен и со глицерин, кој дополнително помага во одржувањето на природната хидратација на кожата, сето тоа придружено со препознатливиот мирис на Becutan!

Дерматолошки тестиран производ.

Во својот состав содржи глицерин.

Не содржи бои.

Не содржи алкохол.

Не содржи парабени.

Достапност:

250 ml.