Becutan детски сапун со екстракт од лаванда

90g

Детскиот сапун Becutan со екстракт од лаванда нежно ја чисти и истовремено ја негува кожата. Збогатен е со природни состојки кои придонесуваат за поголема хидратација, ја регулираат влажноста на кожата и ги подобруваат нејзиниот изглед и функција. Екстрактот од лаванда покрај својството да ја негува кожата има пријатен мирис и делува исклучително смирувачки.

Темелно ја чисти и негува детската кожа не предизвикувајќи иритација на очите. Има pH вредност прилагодена кон потребите на чувствителната кожа, не содржи парабени.