ASSO ЗАШТИТЕН КРЕМ ЗА РАЦЕ

100 ML

Делотворен е и содржи глицерин и силиконско масло. Ги штити рацете од нечистотии и од агресивното дејствување на средствата за перење и чистење, како во домаќинството така и на работното место. Не остава масни дамки на облеката.