Becutan шампон за деца

200ml / 400ml


Becutan шампонот не содржи сапун, има исклучително благо дејство кое не иритира и не предизвикува солзење. Нежно ја негува детската коса, ја омекнува и овозможува полесно расчешлување, а истовремено и дава свиленкаст сјај.

  • не содржи сапун
  • не содржи алкохол
  • производот е клинички и дерматолошки тестиран
  • развиен е во соработка со дерматолози и со педијатри
  • поради неговата блага формула, се препорачува за често миење на косата кај сите возрасти
  • има приспособена pH вредност