Планински чај

Замислете си планинска куќичка и вие, седнати во удобна фотелја пред разгорено огниште. Загледани во есенската идила од другата страна на прозорецот, рацете ви ги грее шолја планински чај Good Nature. Исклучително пријатниот мирис и вкус ви ја обвиткуваат душата со смиреност, а непцата со милина. Секогаш има време за шолја добар чај!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g од надземниот дел на планинскиот чај.